wegwijs in verkeer 
Het Verkeershuis
 

Voor theorieles

De theorieopleiding in de LeerlingApp bestaat uit lesstof, video's, deeltoetsen en oefenexamens. Doordat de lesstof is opgedeeld in stukjes die in enkele minuten te leren zijn kan je overal én op je eigen tempo studeren. Je geeft in de App aan wanneer je theorie examen gepland is en kan vervolgens met de theorie gaan oefenen voor je theorie-examen. Dit is uiteraard aanvullend aan je klassikale lessen, zo kan je zelf bepalen hoeveel je nog moet doen.


De LeerlingApp laat je trouwens zien waar je bent gebleven en hoeveel je moet leren om op schema te blijven, zodat je op tijd klaar bent voor je theorie-examen.


Je verkeerscoach kan ook zien hoever je met de theorie bent: hoeveel lesstof je hebt doorgenomen en hoe de oefenexamens zijn verlopen.  Zodra de theorie is geactiveerd kan je direct beginnen met leren, testen en oefenen. Je ontvangt een gebruikersnaam met wachtwoord en kunt de app downloaden in de App store of Google Play.


  • Meer dan 200 korte  theoriehoofdstukken
  • 100 introductiefilmpjes met uitleg
  • Kennistoetsen met meer dan 300 vragen
  • Training met CBR oefenexamens


THEORIE LEREN IN DE PLANGO APP


Examendatum invoeren
Je geeft in de app aan wanneer je theorie-examen is gepland. Vervolgens geeft de app aan wat je per week  moet doen om de theorie te leren. Ook als het examen nog niet is aangevraagd kun je al met de theorie beginnen!
Hoofdstukken lezen & filmpjes kijken
De complete theorie-opleiding zit in de app. Je neemt iedere dag een aantal hoofdstukken door met video’s en uitleg. De lesstof bevat allemaal korte onderdelen zodat je in een paar minuten een onderdeel kan leren.


Deeltoetsen maken
In een deeltoets check je of je de theorie begrepen hebt en op de juiste manier weet toe te passen. Er zijn 32 verschillende deeltoetsen met tientallen vragen. Bij een fout antwoord krijg je uitleg nogmaals te zien!
Examentraining
Naast de examen training die je samen in de klassikale cursus krijgt, kun je je ook in de App voorbereiden op het CBR theorie-examen. Deze examens zijn exact zoals bij het CBR en bestaan uit gevaarherkenning, verkeersregels, dus kennis én verkeersinzicht.


Ga door naar de lesauto

 
 
E-mailen
Bellen
Info