wegwijs in verkeer 
Het Verkeershuis
 HET VERKEERSHUIS

wat doen we? 

Bij H et Verkeershuis draait alles om verkeerseducatie. We helpen jongeren met praktijklessen om aan het einde van de rijopleiding succesvol het autorijbewijs te behalen. 


Daar hoort voor ons ook een gedegen theorie opleiding bij. Met klassikale kleinschalige cursussen begeleiden we ook op dit belangrijke onderdeel. Het landelijke slagingspercentage ligt onder 40% en toont aan hoe dit examen onderschat wordt. Onze cursussen zijn ook toegankelijk voor leerlingen van andere rijscholen.

 

Anders dan de zogenaamde ‘turbo aanbieders’ vinden we dat theorie om de inhoud moet gaan, zo maken we je een beter bestuurder. Niet onbelangrijk toch?


Naast praktijk en theorieopleidingen voor jongvolwassenen biedt Het Verkeershuis ook diensten aan voor bezitters van het rijbewijs. Voor ons onderdeel Coaching & Educatie richten we ons juist op volwassenen die al in het bezit zijn van het rijbewijs. Denk daarbij aan buitenlandse kennismigranten(expats) met beperkte kennis van het Nederlandse verkeer en haar soms unieke regels en gebruiken. Maar ook senioren die graag met meer vertrouwen in het verkeer mobiel willen blijven. We maken ze o.a. vertrouwd met nieuwe regels, nieuwe verkeersdeelnemers en nieuwe hulpsystemen. Voor Veilig Verkeer Nederland verzorgen we het hele jaar opfriscursussen voor senioren, incl. praktijkbegeleiding in de eigen auto.


Voor beide groepen bieden we op maat begeleiding, van individuele coaching tot interne klassikale cursussen bij bedrijven. Anderstalige coaching van expats behoort tot de mogelijkheden.


Het Verkeershuis kort

  • praktijk rijlessen voor de categorie B in moderne en comfortabele lesauto
  • theorieonderwijs;  kleinschalige klassikale cursussen auto theorie
  • educatie & coaching van kennismigranten in het Nederlandse verkeer
  • Begeleiding van senioren om met vertrouwen aan het verkeer deel te (blijven) nemen
  • coachingstrajecten volledig op maat, ook anderstalig
  • verkeerscoach met langdurige ervaring in (internationaal) bedrijfsleven

 Uw verkeerscoach

 

John Maas is verkeerscoach en eigenaar van Het Verkeershuis. Heeft ruim 30 jaar ervaring in het (inter) nationale bedrijfsleven. Is in diverse commerciële functies actief geweest, met een focus op internationale media distributie in Nederland en België. 

Met de oprichting van Het Verkeershuis koos hij voor een nieuwe koers. Met zijn rugzak vol kennis en vaardigheden begeleidt hij (jong)volwassenen vol overgave in de praktijklessen op weg naar het felbegeerde rijbewijs. Daarnaast probeert hij jongeren ook in zijn theorielessen op weg te helpen om betere bestuurders te worden en ook het auto theorie examen met succes af te ronden. Hij is tevens senioren verkeerscoach voor Veilig Verkeer Nederland. 

Zijn affiniteit met het bedrijfsleven is gebleven en (bedrijven met) expats kunnen gebruik maken van zijn diensten. Naar behoefte van de klant krijgen buitenlandse kennismedewerkers - vaak al in bezit van het rijbewijs - de gewenste begeleiding om zich vol vertrouwen in het typisch Nederlandse verkeer te begeven. Hij onderscheidt zich door praktijkgerichte en relevante verkeerskennis, indien nodig ook over te brengen in andere talen, zowel bij individuele begeleiding als groep sessies. 

 


 

 

 
 
E-mailen
Bellen
Info